Healing 2017-09-28T21:22:26+02:00

        ISAhealing

 

Een krachtig instrument om het contact met jouw innerlijk licht te herstellen en thuis te komen in jezelf.

 
De ISA healing blijkt een zeer krachtige manier te zijn om je blokkades te verlichten en je te herverbinden met jezelf. Blinde vlekken en blokkades emotioneel, fysiek en astraal worden verlicht waardoor jij ze kan loslaten uit je systemen.
Het is fijn een kanaal voor verlichting te mogen zijn.  Sommige klanten vragen wat het juist is? Is het een biomedische decodering, reconnection, (f)luisterkind methode, reiki…? Geen flauw idee daar het zich plots in mij manifesteerde.  Ik weet niet wat het is, wel dat het werkt en dat ik het ISA healing noem.  Ik werk enkel vanop afstand met je ziel, omdat je weerbarstige, angstige ego geen roet in het eten kan gooien. 

Inzicht in je proces, is een belangrijke sleutel naar genezing.

Wanneer ik me op je afstem, via je geboortenaam voel ik direct in mijn eigen lichaam waar je vastgelopen bent. Op dat moment ben ik een representant voor jou en kan ik de blokkades die ik bij je voel oplichten zodat ze verdwijnen. Zo wordt de balans bij jou terug herstelt en kan het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer zelf aan de slag verder. Via het verslagje, dat bestaat uit een duiding van de hoofdblokkade en een zieleboodschap ontdekt jij meer over jezelf. Aan de hand van het verslag kan jij je eigen leven verder bijsturen zodat de blokkades kunnen wegblijven. 

Jouw originele blauwdruk herstellen

Je ziel gebruikt mijn lichaam om de balans bij je te proberen te herstellen. Ook botbreuken en wervels worden rechtgezet en veel meer kan je lezen bij de 5 pagina’s klantenfeedback Je ziel leidt me in dit proces. Dit wonderbaarlijke proces kan, omdat wij nu éénmaal allemaal verbonden zijn en ontstaan uit dezelfde bron-energie.

*** De ISAhealing op afstand werkt op niveau van ziel/dna/vorige levens/emotioneel & fysiek en dus de basis…..coaching is antwoorden/advies/ healing emotioneel & fysiek op huidige incarnatie en persoonlijkheid en hier werk jij actief mee. De coaching is via skype of bij mij in Kortrijk (België)

Ik ben een transformatie-coach en niet medisch geschoold en mag geen medisch advies geven. Wel is het zo dat ik van veel klanten verneem dat ze hun medicatie snel kunnen afbouwen of zelfs loslaten. Dat is volkomen logisch,  omdat de oorzaak van een ziekte altijd een energetische oorsprong heeft en ontstaan is door verziekend denkpatroon. Als je medicatie neemt zorg dan voor contact met een arts-homeopaat die inzicht heeft in energetisch werk. 

Meer dan de helft van de klanten, merkt dat al dingen veranderen van zodra je een healing bij mij boekt. Dat komt omdat vanaf dan ik al een connectie met je maak. Ik krijg deze bemerking van klanten, heel vaak te horen.  

Voordelen van een ISA healing

  • – werkt ook voor de non-believers en mag je aanvragen voor anderen
  • – is op afstand: je hoeft je niet te verplaatsen en je doet wat je anders zou doen
  • – geen moeilijk vragen beantwoorden of door pijnlijke emoties moeten gaan want je ziel leidt me

Normaal werk ik met 3 healingen met max 3weken tussen. Dit omdat je verschillende lichamen tijd nodig hebben om zich aan te passen. Je energie krijgt een serieuze opspinning, en valt na een 2tal weken een beetje terug. Deze terugval is nog steeds een hoger niveau dan voor de 1ste healing.  Tot op dat niveau zijn alle lichamen in balans en vanaf dat nieuwe niveau start ik dan de volgende healing. 

Elke blokkade is zeer serieus opgebouwd en onderbouwd met vele lagen. Voor wie echt diep wil gaan is het ideaal als je de sessies combineert met een coaching sessie. Maar healing is maatwerk. De ene persoon is het 2 healingen en 1 coaching en bij de andere 1 healing en 2 coachingen. Na elke sessie voel ik zelf ook in wat mogelijk is, want coaching is maar mogelijk als er voldoende opgeruimd is via de healing. 

Ja ik wil een ISAhealing
Soorten ISA healing