Coaching 2017-05-25T18:53:28+02:00

  Is coaching ook iets voor jou?

 

Coaching is voor elke mens een must, zolang de brug tussen jezelf en je persoonlijk verbroken is. Want dat is wat ik met mijn coaching doe: een brug slaan tussen jezelf en je persoonlijkheid. De verbroken brug zorgt voor een blinde vlek in je systeem waardoor je inzichten vertroebelt en onduidelijk geworden zijn. Het is dan ook bijzonder moeilijk om die klus alleen te klaren. Eigenlijk is het onmogelijk, vvandaar dat het leven ons op weg helpt met spiegeling.

Coaching is  een natuurlijk onderdeel van het leven. Het aardse spel zit zeer vernuft in elkaar. Dankzij het feit dat we  allemaal met elkaar verbonden zijn in wezen, zijn we eigenlijk allemaal coachen voor elkaar. Door onze manier van handelen, spiegelen we de ander onbewust een facet van henzelf.  Dat is onbewuste coaching en aanzet van veel sakkeren en vloeken op weg naar ontwaking en een bewustworden van jezelf. 

Bewuste coaching

Bewuste coaching of het bewust samenwerken met iemand kan dit proces versnellen. Dit omdat de bewuste coach reeds een aantal dingen ontdekt heeft, die zij/nu kan doorgeven met tekst en uitleg. We worden allemaal geboren zonder handleiding en sommigen van ons, zoals mezelf, hebben als passie en drijfveer het uitdokteren van een handleiding.

In bewuste coaching spiegel ik heel gericht die dingen die nu bij je geblokkeerd zijn. Hierdoor kan jij jezelf weer zichtbaar en tastbaar maken en eindelijk je eigen zin-geving ontdekken en je eigen ding doen. 

Ontdek hier feedback van klanten